Wij zijn Ambulancezorg GGD Haaglanden

Professioneel
Verbindend
Zorgzaam

Wat zijn de werkzaamheden
van Ambulancezorg GGD Haaglanden?

Ambulancezorg GGD Haaglanden is in de regio Haaglanden een belangrijke speler op het gebied van het ambulancezorg. We werken in een regio die zich kenmerkt door diversiteit, grootstedelijke problematiek, de hofstad, vele evenementen en opgeschaalde zorg.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Bij de Ambulancezorg GGD Haaglanden werken bijna 150 mensen onder de vlag van GGD (onderdeel van de Gemeente Den Haag, dienst OCW). Bij ons staat de patiënt centraal vanuit onze publieke zorgtaak. De Ambulancezorg GGD Haaglanden maakt tevens onderdeel uit van de Regionale Ambulance Voorziening Haaglanden (RAVH).

Met hoogcomplexe, rapid responders (motoren) en midden complexe ambulances verlenen we jaarlijks – in RAVH verband – bijna aan honderdduizend mensen zorg en brengen we hen naar hun bestemming. Dit doen wij met kwalitatief hoogstaande zorg en aandacht voor mens én milieu. Want de juiste zorg (op de juiste plaats door de juiste hulpverlener) is essentieel in ieders leven en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het verbindt je met de wereld om je heen en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Daar geloven wij in en daar doen wij ons uiterste best voor, elke dag opnieuw. Ook jij kunt daaraan een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld als bestuurder van een van onze voertuigen, verpleegkundige, wagenparkbeheerder, beleidsmedewerker, P&O-er, IT-er, financieel expert of jurist; we zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines.

Werken bij Ambulancezorg GGD Haaglanden betekent dat je deel uitmaakt van een publieke organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Waar we met veel plezier werken, professioneel zijn en altijd de drive tot verbetering hebben. We hebben een ongedwongen cultuur, goede bereikbaarheid in de regio en een uitgebreid loopbaanbeleid.

Want we willen patiënten niet alleen vandaag op van de juiste zorg voorzien, maar ook morgen en in de toekomst. Niet voor niets vormen ‘Professioneel, Verbindend en Zorgzaam' de kernwaarden waar we ons als organisatie aan hebben verbonden.

Denkend vanuit die waarden, investeren we als Ambulancezorg GGD Haaglanden graag in onze mensen. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling maken we ruimte. En omdat we als organisatie volop in beweging zijn, liggen er voor medewerkers van Ambulancezorg GGD Haaglanden voldoende uitdagingen en ontwikkelingskansen.

Onze missie

De Ambulancezorg GGD Haaglanden biedt kwalitatief hoogwaardige en doelmatige ambulancezorg waarbij de patiënt centraal staat. Lees weten over onze organisatie? Bekijk onze website, ons jaarverslag of mail ons via info.ambulancezorg@ggdhaaglanden.nl of info.ambulancezorg@denhaag.nl.

Door onze opzet is elke plek in ons werkgebied binnen 15 minuten te bereiken.

Ambulancezorg GGD HaaglandenOnderdeel van RAV Haaglanden

Onze medewerkers

Onder meer met deze medewerkers vormen wij Ambulancezorg GGD Haaglanden en leveren wij patiëntenvervoer in verschillende vormen van vervoer.

Bachelor Medisch Hulpverlener Ambulancezorg en SEH

Melissa

Ambulancechauffeur

Benno

Verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg

Simone

Ambulanceverpleegkundige

Jelle

Ook werken bij de GGD Ambulancezorg Haaglanden?

Kom jij ons team versterken? Bekijk eenvoudig
onze vacatures via de werken bij pagina en
solliciteer direct!

Bekijk de vacatures

Het laatste nieuws

    Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook

    Werken bij Ambulancezorg GGD Haaglanden?

    Solliciteer direct via de werken bij pagina.

    Bekijk alle vacatures