Wij zijn Ambulancezorg GGD Haaglanden

Professioneel
Verbindend
Zorgzaam

Missie en visie

Ambulancezorg GGD Haaglanden biedt doelmatige zorg van hoge kwaliteit. De patiënt staat centraal.

Missie

• Als publieke organisatie staan we midden in de maatschappij. We werken met veel partijen samen om de beste dienstverlening te bieden.
• Wij leveren ambulancezorg aan burgers binnen de regio Haaglanden die in (directe) nood zijn.
• Dat doen we door de juiste zorg naar de patiënt of de patiënt naar de juiste zorg te brengen.
• Daarmee bieden we in alle omstandigheden goede (acute) zorg op maat.

Visie

• Wij leveren professionele zorg vanuit hoofd, hart en ziel met oog voor de ander.
• We zorgen ervoor dat onze patiënten én hun naasten zich deskundig en menselijk behandeld voelen.
• Hoogwaardige en persoonsgerichte zorg is voor ons een vanzelfsprekende voorwaarde.

Kernwaarden

• Professioneel: we handelen op basis van professionele standaarden én eigen inzicht: pas toe of leg uit.
• Verbindend: we zijn inlevend naar de patiënt en werken samen met elkaar en anderen om de juiste zorg te leveren.
• Zorgzaam. we kijken om naar de patiënt, zijn/haar naaste(n) en elkaar en helpen waar we kunnen.

Wij zijn wij

Ambulancezorg GGD Haaglanden is in de regio Haaglanden een belangrijke speler op het gebied van het ambulancezorg. We werken in een regio die zich kenmerkt door diversiteit, grootstedelijke problematiek, de hofstad, vele evenementen en opgeschaalde zorg.

Bij Ambulancezorg GGD Haaglanden werken bijna 170 mensen. We leveren tijdige zorg van hoge kwaliteit. Dit betekent ook: zorg met aandacht door een professional die goed kijkt en luistert naar de patiënt. Zorg met een plus, dat is waar we voor gaan.

Met hoogcomplexe, rapid responders (motoren), midden- en laagcomplexe ambulances verlenen we jaarlijks – in RAVH-verband – bijna honderdduizend mensen zorg en brengen we hen naar hun bestemming. Dit doen wij met kwalitatief hoogstaande zorg en aandacht voor mens én milieu. Want de juiste zorg (op de juiste plaats door de juiste hulpverlener) is essentieel en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het verbindt je met de wereld om je heen en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Daar geloven wij in en daar doen wij ons uiterste best voor, elke dag opnieuw.

Ook jij kunt daaraan een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld als bestuurder van een van onze voertuigen, verpleegkundige, wagenparkbeheerder, beleidsmedewerker, H&R-er, IT-er, financieel expert of jurist. We zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines.

Als je voor Ambulancezorg GGD Haaglanden werkt, lever je professionele zorg vanuit hoofd, hart en ziel. Bij alles wat je doet, heb je oog voor de ander. Werken bij Ambulancezorg GGD Haaglanden betekent dat je deel uitmaakt van een publieke organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Waar we met veel plezier werken, professioneel zijn en altijd de drive tot verbetering hebben. We hebben een ongedwongen cultuur, goede bereikbaarheid in de regio en een uitgebreid loopbaanbeleid. Want we willen patiënten niet alleen vandaag van de juiste zorg voorzien, maar ook morgen en in de toekomst. Niet voor niets vormen ‘Professioneel, Verbindend en Zorgzaam’ de kernwaarden waar we ons als organisatie aan hebben verbonden. Denkend vanuit die waarden, investeren we als Ambulancezorg GGD Haaglanden graag in onze mensen. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling maken we ruimte. En omdat we als organisatie volop in beweging zijn, liggen er voor medewerkers van Ambulancezorg GGD Haaglanden voldoende uitdagingen en ontwikkelingskansen.

Meer weten over onze organisatie? Bekijk onze website, ons jaarverslag of mail ons via info.ambulancezorg@ggdhaaglanden.nl

Door onze opzet is elke plek in ons werkgebied binnen 15 minuten te bereiken.

Ambulancezorg GGD HaaglandenOnderdeel van RAV Haaglanden

Onze medewerkers

Onder meer met deze medewerkers vormen wij Ambulancezorg GGD Haaglanden en leveren wij patiëntenvervoer in verschillende vormen van vervoer.

Bachelor Medisch Hulpverlener Ambulancezorg en SEH

Melissa

Ambulancechauffeur

Benno

Verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg

Simone

Ambulanceverpleegkundige

Jelle

Ook werken bij de GGD Ambulancezorg Haaglanden?

Kom jij ons team versterken? Bekijk eenvoudig
onze vacatures via de werken bij pagina en
solliciteer direct!

Bekijk de vacatures