Simone

Simone

Verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg

Achtergrond: opleiding/werkervaring

Ik heb de opleiding Inservice A Verpleegkundige gedaan en daarna heb ik gewerkt als justitieel verpleegkundige in een penitentiair ziekenhuis en als verpleegkundige (acute) thuiszorg.

Waarom werk ik hier? Wat vind ik van mijn werk?

Wat het werk zo mooi maakt is de afwisseling; je komt overal en elke rit is weer anders. Maar het mooiste is het persoonlijk contact; je kunt echt iets voor een ander betekenen.

Ik bied een luisterend oor en heb echt tijd voor de patiënten, waardoor ze vaak open, eerlijk en kwetsbaar durven zijn. Het is soms verdrietig, maar er wordt ook gelachen. Als een patiënt de ambulance uitgaat met een glimlach op zijn gezicht en ons bedankt voor de goede zorg, dan geeft mij dat een voldaan gevoel.

Ik heb een goede dag gehad als ik fijn heb samengewerkt met mijn collega, we tussendoor lol hebben en ik lekker heb gegeten 😊. Dat maakt dat ik mijn werk met ontzettend veel plezier doe!

GGD Haaglanden kwam op mijn pad toen ik las over een nieuwe differentiatie binnen de ambulancezorg. In de Middencomplexe Ambulancezorg heb je geen specialisatie nodig (de opleiding tot Verpleegkundige Middencomplexe Ambulancezorg volg je na indiensttreding) dus dit was voor mij de ultieme kans om op die gele bus te komen. Na een telefoontje kon ik binnen twee weken op gesprek komen. Ik voelde me meteen welkom.

Over Simone:

  • Verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg.
  • Werkt sinds 2019 bij Ambulancezorg GGD Haaglanden
  • Word ingezet voor geplande zorg.
  • Zorgt voor veiligheid, rust en comfort.
  • Houdt van de afwisseling in het vak.