Simone

Simone

Verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg

Mijn achtergrond qua werk is:

Inservice A Verpleegkundige Opleiding

Justitieel Verpleegkundige Penitentiair Ziekenhuis

Verpleegkundige (acute) Thuiszorg

Ik ben werkzaam bij werkzaam de GGD Ambulancezorg sinds:

Oktober 2019

Mijn functie is:

Verpleegkundige Middencomplexe Ambulancezorg

Mijn werk bestaat uit:

De Middencomplexe Ambulancezorg wordt ingezet voor de geplande zorg. (Aangevraagd door huisarts of instelling). Wij doen de niet-spoedritten en vervoeren patiënten die stabiel zijn en onderweg ook enige behandeling (o.a. infuus, pijnstilling) en monitoring nodig hebben zoals hartritme-bewaking.

De meeste patiënten zijn ernstig ziek, vaak onzeker wat hun te wachten staat, gespannen of juist heel verdrietig. Vaak vinden ze het fijn om hun verhaal te vertellen of hebben behoefte aan een gesprek, dit kan want er is geen haast.

Samen met de chauffeur zorg ik ervoor dat de patiënt veilig en in alle rust comfortabel begeleid wordt naar de plek van bestemming.

De meeste voldoening in mijn werk haal ik uit:

Wat het werk zo mooi maakt is de afwisseling; je komt overal, de diversiteit aan ritten-aanbod maar vooral het persoonlijk contact. Je kan echt iets voor iemand betekenen en elke casus is anders.

Ik bied een luisterend oor, heb echt tijd voor de patiënt en dat voelen ze waardoor ze vaak open, eerlijk en kwetsbaar durven zijn. Het is soms verdrietig maar er wordt ook gelachen. Als de patiënt de ambulance uitgaat met een glimlach op zijn gezicht en ons bedankt voor de goede zorg dan geeft mij dat een voldaan gevoel.

Ik heb een goede dag gehad als ik fijn heb samengewerkt met mijn collega, we tussendoor lol hebben en lekker eten😉 maakt dat ik, elke dienst, het werk met ontzettend veel plezier doe!

Ik heb gekozen voor het werken bij de ambulancezorg GGD Haaglanden, omdat…

De GGD Haaglanden kwam op mijn pad tijdens het lezen over een nieuwe differentiatie binnen de ambulancezorg. In de Middencomplexe Ambulancezorg heb je geen specialisatie nodig (de opleiding tot Verpleegkundige Middencomplexe Ambulancezorg volg je na indiensttreding) dus het was voor mij de ultieme kans om op die gele bus te komen. Na een informerend telefoontje kon ik binnen 2 weken al op gesprek komen, ik voelde me meteen welkom.

Ik raad je aan om bij de ambulancezorg GGD Haaglanden te solliciteren, omdat….

De Middencomplexe Ambulancezorg is volop in ontwikkeling, dit maakt het werk ook interessant!

Over Simone:

  • Verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg.
  • Werkt sinds 2019 bij Ambulancezorg GGD Haaglanden
  • Word ingezet voor geplande zorg.
  • Zorgt voor veiligheid, rust en comfort.
  • Houdt van de afwisseling in het vak.

RAV Haaglanden

Wij staan altijd startklaar om de beste zorg te verlenen op de juiste plaats en tijd.

RAV Haaglanden

Waldorpstraat 555
Den Haag

T: 112
E: info@ravhaaglanden.com