Maak kennis met het

ambulance vak in 360º

Speel de Ambu-Game

Boek nu jouw Ambu-Game!

Speel de Ambu-Game en maak echt kennis met het ambulance vak.

Op de ambulance werken… Is dat een gedachte die wel eens door jou hoofd gaat? De acute situaties, nooit weten wat je gaat aantreffen, lekker in de buitenlucht werken in de mooie en dynamische regio Haaglanden… Maar hoe zal het écht zijn, als je eenmaal bent ingestapt? En past het wel bij mij? Kan ik het wel? Er is maar één manier om daarachter te komen… Speel de Ambu-Game!

Wat is de Ambu-Game?

In de Ambu-Game ben jij voor even ambulanceverpleegkundige of BMH’er. Samen met collega’s Shirley (ambulanceverpleegkundige) en Kevin (ambulancechauffeur) ga je met hoge spoed op een incident af. Wat ga je aantreffen? En hoe gaan jullie te werk? Of eigenlijk, hoe ga jíj te werk? Want jij bepaalt wat er gaat gebeuren. Is jouw blik scherp genoeg om de situatie te managen? En heb jij de capaciteit om er ook naar te handelen?

360° ervaring

Door het bewegende beeld op alle muren, is het is net of je echt ter plekke in Den Haag bij het incident aanwezig bent. De muren reageren op jouw aanrakingen, dus denk goed na voordat je handelt… Shirley en Kevin rekenen op je.

Dit is jouw kans!

De Ambu-Game is er alleen in de maanden december, januari, februari. Wees er snel bij, vol = vol. Dit is jouw kans om kennis te maken met het ambulance vak en jouw verpleegkundige skills te testen!

Boek nu jouw Ambu-Game!

Niet voor iedereen

De Ambu-Game is er alleen voor:

SEH verpleegkundige
IC verpleegkundige
CCU verpleegkundige
Anesthesieverpleegkundige
BMH (student)

Boek nu jouw Ambu-Game!

Je speelt de Ambu-Game op Waldorpstraat 555 in Den Haag.    Waarom de Ambu-Game?

    De Ambu-Game is een initiatief van RAV Haaglanden om potentiële medewerkers te laten kennismaken met het ambulance vak.

    Ambulanceverpleegkundige worden?

    Solliciteer direct!