Wij zijn Witte Kruis

Wij zijn tot het uiterste gedreven om mensen met een acute zorgvraag te helpen.

Wie zijn wij?

Witte Kruis mag dan wel de grootste acute zorgorganisatie in Nederland zijn, toch houden we onze organisatie prettig overzichtelijk. Op de Mangaanstraat werkt een hecht team van wie het operationeel hoofd, de opleidingsadviseur en de regiomanager voorheen op de ambulance zaten. Ze weten dus maar al te goed waar jij het als chauffeur of verpleegkundige over hebt.

Bij Witte Kruis vinden we het belangrijk dat je gezond, productief en met veel plezier werkt. Zo is er is een eigen fitnessruimte, hebben we een fit for care programma, is er gratis fruit beschikbaar, en kun je ontspannen in de ruime woonkamer met fijne banken, een grote tv, flipperkast en tafelvoetbal.

Je start de dag (of avond of nacht) steevast met een ‘goeiemorgen’ naar je collega’s. Je kleedt je om in de kleedruimte, pakt een stuk fruit, een kop koffie of soep en ploft daarna neer op een van de ruime banken. Je kletst wat over de laatste aflevering van boer zoekt vrouw, de gemiste penalty of over je vakantieplannen. Het valt je op dat veel auto’s de weg op zijn, want de grote garage ziet er verlaten uit.

Het duurt ook niet lang voordat jouw pieper gaat. Samen met je collega ga je op stap. Wat deze dienst je gaat brengen weet je niet, maar wat je wel weet is dat je als team de zorg kan leveren die je patiënt nodig heeft.

In het halve uur dat ik een patiënt zie kan ik alles geven.

Gilianne VerwigOud BMH-student

Onze medewerkers

Onder meer met deze medewerkers vormen wij RAV Haaglanden en leveren wij patiëntenvervoer in verschillende vormen van vervoer.

Verpleegkundige in opleiding (lange tranche)

Daniëlle van Dijk-Immerzeel

Operationeel Hoofd

Jim van Akkeren

ALS chaufeuse

Kim Burgers

AMBULANCEVERPLEEGKUNDIGE, AMBULANCECHAUFFEUR, RAPID RESPONDER, WERKBEGELEIDER, ASSESSOR

Wolter Mahieu

Ook werken in RAV Haaglanden?

Kom jij ons team versterken? Bekijk eenvoudig
onze vacatures via de werken bij pagina en
solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures

Het laatste nieuws

    Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook.

    Werken bij Witte Kruis?

    Solliciteer direct via de werken bij pagina.

    Bekijk alle vacatures