Wij zijn Ambulancezorg Zoetermeer

Gevestigd in Zoetermeer,
actief in heel regio Haaglanden
en indien nodig daarbuiten.
Ons doel? Kwalitatief hoogwaardige
ambulancezorg leveren aan de patiënt.

Zorg is in beweging,
net als Ambulancezorg Zoetermeer.

Net als de zorg zijn wij volop in beweging: Ambulancezorg Zoetermeer (AZZ) is ontstaan uit een taxi- en garagebedrijf, opgericht door J.H. van der Slik en actief sinds 1965. Waar wij als AZZ begonnen zijn met één eenvoudige ziekenauto, beschikken wij nu over 10 moderne ambulancevoertuigen. We leveren hoogcomplexe en middencomplexe ambulancezorg met een team van ongeveer 50 medewerkers. Ons team bestaat uit toppers die elkaar door dik en dun steunen en vanuit hun hart werken. Zij verlenen ambulancezorg ter plaatse en waar nodig verzorgen zij ook het vervoer van patiënten naar een passende plek. Als AZZ blijven wij ons voortdurend ontwikkelen. Onze ambulances en materialen zijn up to date en worden continu gemoderniseerd om de meest recente ontwikkelingen in de ambulancesector binnen onze organisatie door te voeren.

Missie

Ambulancezorg Zoetermeer heeft als primaire doelstelling het leveren van goede ambulancezorg. De medewerkers, het management en de directie spannen zich tot het uiterste in om de patiënt die zorg te geven die hem/haar toekomt en Ambulancezorg Zoetermeer haar zorgplicht te laten nakomen. Ambulancezorg Zoetermeer staat te boek als een zeer goed betrouwbare ambulancedienst die uitblinkt in het leveren van goede, optimale patiëntenzorg.

Een hecht team met passie voor de zorg.

Onze professionals spannen zich samen met het management en de directie dagelijks in voor de beste zorg op maat voor de patiënt. Wij hebben een hecht en gepassioneerd team. De lijntjes zijn kort, er heerst een informele en laagdrempelige sfeer, er is sprake van een ‘no nonsense’-cultuur, waarbij de betrokkenheid groot is en voor de meeste collega’s voelt de post aan als een tweede thuis. Patiënten kunnen van ons naast hoogwaardige kwalitatieve zorg ook een luisterend oor verwachten.

Visie

In opdracht van de Meldkamer Ambulancezorg (MKA) een patiënt per ambulance te vervoeren en overdragen aan zorgketenpartners, zoals bijvoorbeeld de spoedeisende hulp, of ter plaatse te behandelen en professionele zorg te verlenen met gebruikmaking van algemene en beschikbare vervoer technische, medische en verpleegkundige kennis om zo tot een optimaal zorgklimaat te komen en de continuïteit te waarborgen tegen aanvaardbare kosten binnen de daarvoor geldende wettelijke bepalingen.

Op onze website willen wij u informeren en een beeld geven van onze dienst en wat ons werk inhoudt. Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Ambulancezorg ZoetermeerOnderdeel van RAV Haaglanden

Op onze website vind je onze contactgegevens: www.ambulancezorg-zoetermeer.nl.

De functies bij AZZ

Onder meer medewerkers in verschillende functies leveren wij patiëntenvervoer in verschillende vormen van vervoer.

Ambulanceverpleegkundige

Ambulance Chauffeur

Verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg

Chauffeur middencomplexe ambulancezorg

Ook werken in RAV Haaglanden?

Kom jij ons team versterken? Bekijk eenvoudig
onze vacatures via de werken bij pagina en
solliciteer direct!

Bekijk de vacatures

Het laatste nieuws

    Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook

    Werken bij Ambulancezorg Zoetermeer?

    Solliciteer direct via de werken bij pagina.

    Bekijk alle vacatures