Melissa

Melissa

Bachelor Medisch Hulpverlener Ambulancezorg en SEH

Mijn achtergrond qua werk is:

Ik heb direct na de HAVO de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening gedaan aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen op een SEH en bij de GGD Ambulancezorg Haaglanden.

Ik ben werkzaam bij werkzaam de GGD Ambulancezorg sinds:

Augustus 2018

Mijn functie is:

Bachelor Medisch Hulpverlener Ambulancezorg

Mijn werk bestaat uit:

Tijdens een hulpverlening vraag ik naar de hulpvraag, de klachten, medicatiegebruik en doe lichamelijk onderzoek. Dit samen met mijn collega welke de patiënt aan de monitor sluit. Als we alles in kaart hebben gebracht bespreek ik samen met de patiënt en familie aan de hand van een werkdiagnose wat de beste hulp is; naar het ziekenhuis of de huisarts of thuisblijven met advies.

De meeste voldoening in mijn werk haal ik uit:

Een deel van ons werk is acute situatie waarin je snel moet schakelen, handelen en beslissingen moet nemen. Dit vind ik erg uitdagend maar ons werk bestaat lang niet altijd hieruit. Het mooiste van ons werk vind ik om mensen op hun gemak stellen, we zien mensen op hun kwetsbaarst en aan ons de uitdaging om het vertrouwen te winnen en hun de juiste zorg te geven. Soms is dit al met iemand die gevallen is omhoog te helpen of gewoon een praatje maken. Het zijn de kleine dingen die je kan doen voor een patiënt waardoor ik voldoening haal uit mijn werk.

Ik heb gekozen voor het werken bij de ambulancezorg GGD Haaglanden, omdat…

Tijdens mijn stage heb ik de organisatie goed leren kennen en wilde hier graag blijven werken. De reden hiervoor was de veelzijdigheid van de regio, een gezellig team, de korte lijntjes die je met de leidinggevende en de rest van het management hebt en wat niet geheel onbelangrijk voor mij was is uitzicht op een uitwisselingstraject met de SEH van het Westeinde ziekenhuis. Hier ben ik in oktober mee begonnen en na een inwerktraject wissel ik nu om de maand van werkplek.

Ik raad je aan om bij de ambulancezorg GGD Haaglanden te solliciteren, omdat….

Haaglanden is een onwijs veelzijdige regio; de stad met alle lagen van de bevolking, het strand (waar wij in de zomer regelmatig te vinden zijn om een visje te halen) maar ook het Westland. Daarnaast hebben wij natuurlijk een onwijs gezellig team! Ook is er binnen deze dienst ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, zoals een uitwisselingstraject met een van de ziekenhuizen in de regio.

Over Melissa:

  • Bachelor Medisch Hulpverlener Ambulancezorg en SEH
  • Opleiding BMH gevolgd
  • Sinds 2018 werkzaam bij Ambulancezorg GGD Haaglanden
  • Houd van acute situaties en patiënten gerust stellen
  • Vind de regio afwisselend

RAV Haaglanden

Wij staan altijd startklaar om de beste zorg te verlenen op de juiste plaats en tijd.

RAV Haaglanden

Waldorpstraat 555
Den Haag

T: 112
E: info@ravhaaglanden.com