Wolter Mahieu

Wolter Mahieu

Ambulanceverpleegkundige

Je kunt mij wel een oude rot in het vak noemen met ruim 33 jaar ervaring binnen de ambulancezorg. Er is in de afgelopen jaren enorm veel veranderd, maar de basis is hetzelfde gebleven: de beste zorg aan jouw patiënt willen geven. En dat doe ik nog steeds met heel veel plezier en energie.

In al die jaren heb ik mezelf continu uitgedaagd en ben ik nu zowel verpleegkundige, rapid responder, werkbegeleider en assessor.

Als werkbegeleider is het mijn doel om een goede ambulanceverpleegkundige op te leiden. Iemand die ik met het volle vertrouwen naar mijn eigen kinderen zou sturen. Ik word ontzettend blij van enthousiaste en leergierige leerlingen die er alles voor over hebben om een goede verpleegkundige te worden. En als je eenmaal in de opleiding zit, zet er dan heel even alles voor opzij. Laat los waar je vandaan komt. Als ambulanceverpleegkundige werk je prehospitaal en dat is echt heel anders dan in het ziekenhuis. Maak uiteraard wel gebruik van je opgedane kennis en ervaring, maar wees bereid om veel te leren en je vast te bijten in de opleiding.”

Over Wolter:

  • Werkzaam sinds 1990
  • Doorgegroeid binnen Witte Kruis
  • Ambulanceverpleegkundige, ambulancechauffeur, rapid responder, werkbegeleider, assessor