Jim van Akkeren

Jim van Akkeren

Operiationeel hoofd

In 2010 ben ik als ambulanceverpleegkundige in dienst gekomen van Witte Kruis. En ondanks dat ik vind dat ik als ambulanceverpleegkundige de leukste baan van de wereld had, kreeg ik steeds meer de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie. Daarom ben ik, via onze studiefaciliteitenregeling, een managementopleiding gaan doen. Enkele maanden na het behalen van mijn diploma kwam er een vacature voor operationeel hoofd op de locatie in Den Haag. En hoe mooi is het dat ik nu leiding mag geven aan zo’n leuk teamdat ik al zo goed ken?! We vormen een ontzettend hecht team op de Mangaanstraat waar ik me heel erg thuis voel.

Als operationeel hoofd ben ik verantwoordelijk voor de dagdagelijkse zaken op onze post. Van HR gerelateerde zaken tot het orde houden van materiaal en van sollicitaties tot overleggen binnen de RAV. Vergaderen hoort er in deze functie bij, maar het liefst zit ik zo min mogelijk achter mijn bureau. Liever ben ik in het pand bezig met van alles en nog wat of rij ik mee op de auto. De verbinding met mijn team vind ik belangrijk. Daarnaast vind ik dat er elke dag wel gelachen moet worden.

Of collega’s mij ergens voor wakker kunnen bellen? Ik slaap heel graag, dus dit is een lastige…. Maar voor een stuk appeltaart wil ik wel wakker worden. En als collega’s problemen hebben, dan kunnen ze mij altijd bellen.

Over Jim:

  • Ambulanceverpleegkundige naar leidinggevende
  • Sinds 2010 werkzaam bij Witte Kruis
  • Energieke wervelwind