Jim van Akkeren

Jim van Akkeren

Operiationeel hoofd

“In 2010 ben ik als ambulanceverpleegkundige in dienst gekomen van Witte Kruis. En ondanks dat ik vind dat ik als ambulanceverpleegkundige de leukste baan van de wereld had, kreeg ik steeds meer de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie. Daarom ben ik, via onze studiefaciliteitenregeling, een managementopleiding gaan doen. Enkele maanden na het behalen van mijn diploma kwam er een vacature voor operationeel hoofd op de locatie in Den Haag. En hoe mooi is het dat ik nu leiding mag geven aan zo’n leuk team die ik al zo goed ken?! We vormen een ontzettend hecht team op de Mangaanstraat waar ik me heel erg thuis voel.

Als operationeel hoofd ben ik verantwoordelijk voor de dagdagelijkse zaken op onze post. Van HR gerelateerde zaken tot het orde houden van materiaal en van sollicitaties tot overleggen binnen de RAV. Vergaderen hoort er in deze functie bij, maar het liefst zit ik zo min mogelijk op kantoor. Liever ben ik in het pand bezig met van alles en nog wat of rij ik mee op de auto. Daarnaast vind ik dat er elke dag wel gelachen moet worden.

Of collega’s mij ergens voor wakker kunnen bellen? Ik slaap heel graag, dus dit is een lastige…. Maar voor een stuk appeltaart wil ik wel wakker worden. En als collega’s problemen hebben, dan kunnen ze mij altijd bellen.

Wordt Jim binnenkort jouw leidinggevende? We hebben een aantal collega’s nog even gevraagd Jim te omschrijven in een paar woorden:

“Jim is een energieke wervelwind, ontzettend gedreven en begaan met het team.”

“Jim staat voor gezelligheid, een man met veel humor en lekker ad rem.”

“Bij Jim kun je met al je vragen terecht en hij zal je altijd willen helpen.”

Over Jim:

  • Ambulanceverpleegkundige naar leidinggevende
  • Sinds 2010 werkzaam bij Witte Kruis
  • Energieke wervelwind

RAV Haaglanden

Wij staan altijd startklaar om de beste zorg te verlenen op de juiste plaats en tijd.

RAV Haaglanden

Waldorpstraat 555
Den Haag

T: 112
E: info@ravhaaglanden.com